Ne deschidem portile si te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra de programare sau design. Pentru ca esti student si toata lumea iti cere experienta, noi iti oferim aceasta oportunitate prin intermediul programului de internship.
   BDM Soft Solutions nu este o firma cu sute de oameni si zeci de sedii, insa atmosfera degajata si calitatile deosebite ale tuturor membrilor echipei noastre garanteaza rezultate de exceptie. Se rade mult, se invata mult, se munceste si mai mult.
   Ne place ce facem, iar acest lucru se vede in realizarile noastre.
   Pentru cei care nu se pricep la programare sau design, insa ar vrea sa se priceapa, pot incepe ca trainees. Minima conditie este familiarizarea cu un computer, o facultate tehnica si cateva linii scrise in Pascal, Basic, sau C. Mai trebuie sa fie si destepti, motivati, dornici sa lucreze full-time si sa fie platiti si dupa cateva luni sa se poata numi juniori. La departamentul de programare se coace deja un plan de transformare a unor oameni cu facultati tehnice si structuri mentale de ingineri in programatori (si nu implica brainwashing).
   Luam in considerare orice forma de recomandare: comentariu pe blog, e-mail, tatuaj de marcare a recomandatului, hipnoza, scrisoare de recomandare, colet prin posta cu semnatura la primire. 
   Oricine poate face primul pas, adica sa ne trimita CV-ul la adresa: office@bdmsoft.com