BDMSoftSolutions este o firma din Romania, specializata in realizarea de aplicatii web profesionale si in managementul parcurilor auto, monitorizare in timp real GPS prin aplicatii specializate, cu o vasta experienta si un portofoliu impresionant.
 
   Firma noastra ofera servicii de web design ce includ : realizare pagini web profesionale, creare site dinamic si interactiv, creare pagini web si aplicatii web cu baze de date, optimizare SEO, magazine online, softuri utilitare, programe de gestiune , contabilitate si facturare folosind cele mai dezvoltate tehnologii.
 
   De asemenea putem realiza design logo, design grafic pliante, cataloage de prezentare, mape, calendare, afise, flyere precum si alte materiale promotionale.
 
   BDMSoftSolutions va garanteaza prestarea unor servicii web design profesionale precum: creare site, realizare pagini web business, creare site de prezentare pentru restaurante, hoteluri, tipografii etc , animatii flash, dezvoltare magazine online si portaluri web, retele sociale, directoare web si online chat-uri, aplicatii web de management pentru agentii imobiliare, de constructii,de turism si transport, site-uri complexe pentru universitati, facultati si reviste stiintifice , pagini web profesionale ce permit cumpararea online si rezervarea de produse/bilete la concerte, site-uri pe baza de tehnologii noi si de complexitati diferite.
 
   Site-urile profesionale create de noi contin numeroase module PHP, Ajax, Html, JavaScript, XML si Flash si se pot administra de catre beneficiar printr-un modul de administrare usor de utilizat cu o grafica prietenoasa si intuitiva. Modulul de administrare va permite beneficiarului sa editeze absolut toate informatiile continute in site si poate avea o complexitate diferita , in functie de cerintele clientului. Se pot creea module personalizate prin care se poate modifica design-ul aplicatiei in timp real si chiar structura de baza a intregului site.