S.C. BDMSoft Solutions S.R.L. nu este si nu poate fi facut responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a tuturor termenilor si conditiilor.
   In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre, va rugam sa parasiti acest site fara nici un fel de obligatie.
 
   Atentie! Orice vizita pe acest site sau pe site-urile din portofoliul nostru va fi considerat, un accept al termenilor si conditiilor impuse de noi.
 
Protectia proprietatii intelectuale
   Continutul si designul acestui site (precum si orice alt material avand legatura cu acesta) sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea proprietarului. Puteti copia si printa continutul site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul siteului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
 
   Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra:
• Reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
• Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
• Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al siteului asupra continutului.
   Orice utilizare a continutului acestui site si a partenerilor acestuia, in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@bdmsoft.com.
 
Acord de confidentialitate
   Informatiile pe care dvs. le furnizati despre dvs., catre acest site, vor fi folosite doar in concordanta cu termenii si conditiile noastre.
 
Alte informatii
   Siteul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre S.C. BDMSoft Solutions S.R.L. nu pot fi facuti responsabili petru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa siteului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic ale siteului, lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele siteului, erorile de operare, etc.
 
Legea care guverneaza acordul
   Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.
 
ATENTIE: S.C. BDMSoft Solutions S.R.L. nu raspunde in nici un caz de continutul, atat grafic cat si contextual, siteurilor partenere sau celor din portofoliul nostru, deoarece, asa cum este prevazut si in contractele noastre, doar clientul final este responsabil si poate fi tras la raspudere!
   Site-urile realizate nu reprezinta mereu calitatea si/sau originalitatea noastra, acestea pot suferi mereu modificari facute de catre proprietar fara nici o notificare. Proprietarul decide mereu starea/continutul produsului implementat de noi.