Autorul acestui site este S.C. BDMSoft Solutions S.R.L. si isi rezerva toate drepturile legale recunoscute autorilor conform legislatiei in Romania. S.C. BDMSoft Solutions S.R.L. nu raspunde pentru nici o dauna directa sau indirecta cauzata de accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor prezentate in continutul acestui site.
 
   Materialele din continutul acestui site au caracter pur informativ, iar S.C. BDMSoft Solutions S.R.L. nu ofera nici o garantie pentru continut sau pentru utilizarea acestuia.
   Informatiile despre serviciile oferite, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii la momentul postarii lor pe site sau la momentul actualizarii diferitelor pagini ale site-ului. Aceste informatii, cu caracter pur informativ, nu sunt si nu trebuie considerate oferte contractuale pentru serviciile oferite. De asemenea S.C. BDMSoft Solutions S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile de redactare ce pot aparea pe site.
 
   Nu suntem raspunzatori de informatiile pe care le puteti furniza in timp ce vizitati alte site-uri, in urma accesarii lor de pe site-ul nostru. De asemenea, acele site-uri, nu sunt reglementate de aceasta declaratie de confidentialitate.
   Prezenta nota de confidentialitate e valabila pe o perioada nedeterminata. S.C. BDMSoft Solutions S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului document, fara nici o notificare prealabila. Din acest motiv vizitatorii sunt rugati sa-l verifice periodic. Daca aveti intrebari legate de politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati.